Beurskalender

Wij verbinden ambacht met innovatie

De beurskalender

Wij bouwen en begeleiden projecten voor onze klanten op de volgende beurzen. En als u gaat deelnemen aan één van deze beurzen, maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten en u weet na één gesprek hoe het beter, sneller en efficiënter kan en hoe wij u daarbij zullen ondersteunen. Dat gesprek is vanzelfsprekend no-nonsense, resultaatgericht en verplicht u tot niets.

16 – 23 oktober 2019, K-Messe Düsseldorf

De K-Messe 2019 is de grootste vakbeurs voor de kunststof en rubber industrie. Op deze vakbeurs tonen internationale marktleiders en jonge, innovatieve nieuwkomers hun indrukwekkende presentatie.

5 – 8 november 2019, Aquatech RAI Amsterdam

Aquatech Amsterdam is 's werelds toonaangevende waterbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Kom in contact met waterprofessionals uit de hele wereld, in de opwindende stad Amsterdam.

5 – 8 november 2019, Europort Ahoy Rotterdam

Europort, georganiseerd in de wereldhavenstad Rotterdam, is een toonaangevende tentoonstelling voor schepen voor speciale doeleinden. Europort is hét zakelijke knooppunt voor de maritieme sector.

9 – 10 November 2019, Nationale Kunstdagen

Ook dit jaar vinden de Nationale Kunstdagen plaats in de Beursfabriek te Nieuwegein. Vorig jaar werd de beurs door 3500 liefhebbers bezocht. Honderden werken werden direct verkocht en meteen meegenomen.

26 – 28 november 2019, Stainless Steel World MECC

De Stainless Steel World Conference & Exhibition belooft het belangrijkste industriële evenement van het jaar te worden. Professionals op het gebied van corrosie en materialen van de wereldmarkt komen samen.

3 – 8 december 2019, Agribex Brussel

Agribex vindt om het jaar plaats in Brussel en is de grootste beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groen zones. Agribex is de grootste professionele beurs voor landbouw en groenvoorziening in België.

12 januari 2020, SundaySchool De Fabrique Utrecht

SundaySchool is een twee keer per jaar gehouden ééndaags evenement waar de kindermode professional zich kan oriënteren en inspireren. Vele merken uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties.

13 – 16 januari 2020, Horecava RAI Amsterdam

Horecava is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Het is een vakbeurs waar u kunt netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Beleving en sfeer staat centraal op Horecava.

13 – 15 januari 2020, CUE Ahoy Rotterdam

CUE is een tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie en biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is dé 

5 – 7 februari 2020, Fruitlogistica Messe Berlin

Fruitlogistica is een jaarlijks gehouden beurs in Messe Berlin. Het is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten - en fruithandel met jaarlijks gemiddeld 78.000 vak-bezoekers uit 135 landen.

7 – 11 februari 2020, Ambiente Messe Frankfurt

Ambiente is een jaarlijks gehouden beurs in Messe Frankfurt. Ambiente is ’s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs en bestaat uit 3 toonaangevende vakbeurzen Dining, Giving en Living.

7 – 15 maart 2020, Tefaf Mecc Maastricht

The European Fine Art Fair, afgekort TEFAF is een jaarlijks terugkeren,10 dagen durende kunst en antiekbeurs. TEFAF wordt algemeen beschouwd als 's werelds meest vooraanstaande organisatie van beeldende kunst, 

20 – 21 maart 2020, De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs wordt ieder jaar gehouden gehouden in de RAI in Amsterdam en is het grootste carrière evenement voor studenten, starters en young-professionals. Ben jij opzoek naar een nieuwe baan?

21 – 24 april 2020, Intertraffic RAI Amsterdam

Intertraffic is een beurs die om het jaar wordt gehouden wordt in Amsterdam. Intertraffic is een toonaangevende vakbeurs beurs op het gebied van verkeers-en transportindustrie. Een internationaal, veelzijdig, uniek en

4 – 8 mei 2020, IFAT Messe Munchen

IFAT is een beurs die om het jaar wordt gehouden en is 's werelds toonaangevende handelsbeurs voor water-, afvalwater-, afval- en grondstofbeheer. Ook is IFAT de vakbeurs om kennis te halen en te

5 – 8 mei 2020, Control Messe Stuttgart

Control is een jaarlijkse internationale beurs voor kwaliteitsborging in het expositiecentrum van Stuttgart. Control verkent alle relevante aspecten in theorie en biedt een zeer praktische presentatie.

7 – 13 mei 2020, Interpack Messe Düsseldorf

Interpack is een internationale vakbeurs voor de verpakkingsindustrie die om de 3 jaar gehouden wordt in Düsseldorf. Interpack is het evenement voor de verpakkingsindustrie voor verschillende sectoren.

12 – 15 mei 2020, OT World Leipzig

OT World is een jaarlijkse internationale vakbeurs die gehouden wordt in Leipzig op het gebied van prothesen en orthesen. OT World biedt een ruime keuze uit de huidige trends, groeistrategieën en productinnovaties 

12 – 15 mei 2020, Interclean RAI Amsterdam

Interclean is een internationale vakbeurs die om het jaar gehouden wordt in Amsterdam. Interclean is dé ontmoetingsplek voor schoonmaakprofessionals en hygiëne professionals wereldwijd!

26 – 27 mei 2020, PLMA RAI Amsterdam

The World of Private Label( PLMA) is de internationale beurs waar foodproducenten en retail elkaar jaarlijks ontmoeten. PLMA is een handelsbeurs die retailers helpt om nieuwe productentevinden.

26 – 28 mei 2020, Breakbulk Europe Messe Bremen

Breakbulk is een internationale beurs voor de breakbulk en cargo industrie die jaarlijks gehouden wordt in Bremen. Breakbulk Europe is een netwerkwerk beurs voor professionals die zaken met elkaar doen.

8 – 10 juni 2020, Greentech RAI Amsterdam

Greentech is een jaarlijks gehouden vakbeurs op het gebied van internationale tuinbouwtechnologie. De unieke focus van Greentech ligt op het begin van de tuinbouwketen en productievraagstukken van telers.

9 – 11 juni 2020, IRE Mecc Maastricht

International Rental Exhibition (IRE) is een beurs met een congres (ERA) dat om de 3 jaar wordt gehouden en samenvalt met APEX. De internationale verhuur branche komt samen.

9 – 11 juni 2020, APEX Mecc Maastricht

APEX is een internationale vakbeurs die om de 3 jaar wordt gehouden op het gebied van mobiele werkplatforms. Het evenement dient als platform om kennis te delen en om richting te geven aan de toekomst van de industrie. 

5 – 8 juli 2020, ESHRE Copenhagen-Denmark

ESHRE is een jaarlijks gehouden internationale beurs met congres op het gebied van ivf in Europa. Ieder jaar worden er wetenschappelijke sessies samengesteld over zeer geavanceerd onderzoek.

Standbouw is ons Vak

Savannahweg 65
3542 AW Utrecht

T: +31 (0)30 241 2313
info@brederode.nl

"Voor het samenstellen van de stand voor de Internationale Bouwbeurs hebben wij samengewerkt met Brederode Expo. En dat is zeker voor herhaling vatbaar!. Van ontwerp tot oplevering heeft Brederode laten zien een zeer bekwame, meegaande en flexibele partner te zijn die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Mede hierdoor is ons beursdeelname een groot succes geworden."

Frank Ruizendaal, Rayonmanager
VEBO Beton & Staal

© Brederode 2020 - webrealisatie: CONTENT voor elkaar