Beurskalender

Wij verbinden ambacht met innovatie

De beurskalender

Wij bouwen en begeleiden projecten voor onze klanten op de volgende beurzen. En als u gaat deelnemen aan één van deze beurzen, maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten en u weet na één gesprek hoe het beter, sneller en efficiënter kan en hoe wij u daarbij zullen ondersteunen. Dat gesprek is vanzelfsprekend no-nonsense, resultaatgericht en verplicht u tot niets.

7 – 10 januari 2019, Horecava RAI Amsterdam

Horecava is dé ontmoetingsplaats voor de professionals in de foodservice industrie. Gedurende 4 dagen kunt u volop netwerken, ideeën uitwisselen en zaken doen. Horecava biedt een compleet aanbod van bedrijven.

8 – 11 januari 2019, Heimtextil Messe Frankfurt

Heimtextil is de grootste internationale handelsbeurs voor thuis- en contracttextiel. De eerste vakbeurs van het jaar voor zijn sector, het is een klimaat- en trendbarometer voor de nieuwe werkjaar.

13 januari 2019, SundaySchool De Fabrique Utrecht

Na het succes van de eerste twee edities van SundaySchool® kan een vervolg niet uitblijven; Episode 3. Ook nu weer zal SundaySchool® een platform bieden waarop de bezoeker in één dag een overzicht krijgt 

15 – 18 januari 2019, Infratech Ahoy Rotterdam

De vakbeurs InfraTech 2019 in de Ahoy in Rotterdam is voor de branche van de infrastructuur de belangrijkste ontmoetingsplaats met maar liefst 637 exposanten. Er worden nieuwe contacten gelegd en kansen gecreëerd. 

22 – 26 januari 2019, NOT Jaarbeurs Utrecht

De NOT (De Nationale Onderwijs Tentoonstelling) vindt van 22 t/m 26 januari 2019 weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ben jij iemand die in het VO, PO, MBO of de KO zit dan is deze beurs echt iets voor jou.

24 – 27 januari 2019, Kunst & Antiek Weekend

Traditiegetrouw opent het Kunst & Antiek Weekend in het laatste weekend van januari haar deuren in de Grote Kerk van Naarden-Vesting. Dé beurs met al meer dan 20 jaar een grote diversiteit aan kunst.

8 – 12 februari 2019, Ambiente Messe Frankfurt

Dé beurs voor de wereld van consumptiegoederen. De diversiteit in de Dining, Giving en Living-gebieden biedt een uitgebreid overzicht en toont de innovatieve capaciteiten van deze pulserende sector.

12 – 14 maart 2019, Zorgtotaal Jaarbeurs Utrecht

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties.

16 – 24 maart 2019, Tefaf Mecc Maastricht

Tefaf is de beste kwaliteitskunst uit alle eeuwen door een gemeenschap van 's werelds beste kunsthandelaren en experts te creëren om overal liefhebbers en kopers van kunst te inspireren.

26 – 28 maart 2019, RailTech Jaarbeurs Utrecht

RailTech Europe 2019 biedt een grote tentoonstelling, een driedaags internationaal conferentieprogramma op hoog niveau, carrière-matchmaking tussen exposanten en bezoekers en een groot workshopprogramma.

28 – 30 maart 2019, Expolife Messe Kassel

Expolife Messe Kassel is een internationale vakbeurs voor speciaalzaken het verstrekken van medische benodigdheden, orthopedische revalidatie technologie en orthopedische schoentechnologie.

7 – 10 mei 2019, Control Messe Stuttgart

De internationale Control-beurs in het expositiecentrum van Stuttgart voor kwaliteitsborging biedt leveranciers en gebruikers een wereldwijd erkend technisch evenement dat zich uitsluitend richt op relevante kwesties.

21 – 22 mei 2019, PLMA RAI Amsterdam

Al meer dan dertig jaar brengt PLMA's jaarlijkse internationale "World of Private Label" -handelsbeurs retailers samen met fabrikanten om hen te helpen nieuwe producten te vinden en nieuwe contacten te leggen. 

21 – 23 mei 2019, Breakbulk Europe Messe Bremen

Al meer dan een decennium fungeert Breakbulk Europe als netwerk hub voor professionals uit de industrie die zaken doen in Europa - of zou willen! Exposanten en sponsors zijn onder meer cargo-eigenaren.

4 – 6 juni 2019, Provada RAI Amsterdam

Het jaarlijks ontmoetingsplaats voor de vastgoedbranche in Nederland is de Provada. Kom naar het driedaags netwerkevent Provada om op de hoogte te blijven van de laatste trends binnen de vastgoedbranche.

11 – 13 juni 2019, Greentech RAI Amsterdam

GreenTech Amsterdam is the place to be als je een professional bent in de tuinbouw. Wij bieden u 3 actievolle dagen die het ideale platform bieden om winstgevende zakelijke relaties te leggen.

23 – 25 juni 2019, ReMaTec RAI Amsterdam

Als je actief in de automotive en heavy duty manufacturing bent, dan is de ReMaTec de ideale beurs om te bezoeken. Het is een networking event om iedereen die actief is in deze sector samen te brengen.

13 – 17 september 2019, IBC RAI Amsterdam

Dit jaar staat IBC, ’s werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologieprogramma's, de op een na grootste omroepbeurs, gepland van vrijdag 13 t/m dinsdag 17 september in de RAI Amsterdam.

16 – 23 oktober 2019, K-Messe Düsseldorf

De K-Messe 2019 is de grootste vakbeurs voor de kunststof en rubber industrie. Op deze vakbeurs tonen internationale marktleiders en jonge, innovatieve nieuwkomers hun indrukwekkende presentatie.

5 – 8 november 2019, Aquatech RAI Amsterdam

Aquatech Amsterdam is 's werelds toonaangevende waterbeurs voor proces-, drink- en afvalwater. Kom in contact met waterprofessionals uit de hele wereld, in de opwindende stad Amsterdam.

5 – 8 november 2019, Europort Ahoy Rotterdam

Europort, georganiseerd in de wereldhavenstad Rotterdam, is een toonaangevende tentoonstelling voor schepen voor speciale doeleinden. Europort is hét zakelijke knooppunt voor de maritieme sector.

9 – 10 November 2019, Nationale Kunstdagen

Ook dit jaar vinden de Nationale Kunstdagen plaats in de Beursfabriek te Nieuwegein. Vorig jaar werd de beurs door 3500 liefhebbers bezocht. Honderden werken werden direct verkocht en meteen meegenomen.

26 – 28 november 2019, Stainless Steel World MECC

De Stainless Steel World Conference & Exhibition belooft het belangrijkste industriële evenement van het jaar te worden. Professionals op het gebied van corrosie en materialen van de wereldmarkt komen samen.

Standbouw is ons Vak

Savannahweg 65
3542 AW Utrecht

T: 31 30 241 2313
info@brederode.nl

"Voor het samenstellen van de stand voor de Internationale Bouwbeurs hebben wij samengewerkt met Brederode Expo. En dat is zeker voor herhaling vatbaar!. Van ontwerp tot oplevering heeft Brederode laten zien een zeer bekwame, meegaande en flexibele partner te zijn die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Mede hierdoor is ons beursdeelname een groot succes geworden."

Frank Ruizendaal, Rayonmanager
VEBO Beton & Staal

© Brederode 2019 - webrealisatie: CONTENT voor elkaar