Klaar voor de beurs Provada, Real Estate Meeting Point

Het is bijna zover. Wij zijn zo goed als klaar met de voorbereiding van de beurs Provada, Real Estate Meeting Point. Ons hele team van accountmanagers, projectleiders en productiemannen staat in de startblokken. En op woensdag 29 mei gaan we los. Onze werkplaats staat vol met custom made onderdelen, vele trailers worden geladen.

De standbouwers staan klaar, de spanning hangt in de lucht

Een groep van 30 standbouwers staat klaar om de bouwwerken, waar ze de afgelopen tijd zo druk mee zijn geweest, op te gaan bouwen. Het wordt, zoals ieder jaar, een intensieve, maar ook leuke klus. We hebben namelijk altijd een korte opbouwtijd en het is ook altijd warm. Zo ook dit jaar weer.

De opbouw van de 15e editie van Provada is bijzonder!

Provada 15e editieEr hangt een goede sfeer, er is veel saamhorigheid. Iedereen heeft het gevoel om met elkaar nog even te knallen zo net voor de zomer. Dit jaar is een bijzonder jaar want we hebben een lustrum te vieren. Het is de 15e editie van Provada. Al vanaf de eerste beurs bouwen we voor de organisatie allerlei paviljoens en verzorgen we de uniforme bouw. Ook bouwen we ieder jaar, voor een groeiend aantal exposanten, custom made stands.

Al 15 jaar lang Full Service Standbouw op een prachtige beurs, begin juni in de RAI in Amsterdam. Het is een prachtige uitdaging om onze klanten steeds weer opnieuw te verrassen. Dit doen we goed en dat is fijn. Ook voor deze editie hebben we er een paar mooie nieuwe opdrachtgevers bij. Gemeente Dordrecht, Stebru  en AlterA kunnen we met trots aan onze uitgebreide lijst van klanten voor Provada toevoegen.

Je ontwerp pitchen is altijd weer spannend

Het is altijd geweldig als je vanuit een pitch weet te scoren met je ontwerp. Vernieuwend, verrassend en duurzaam, maar ook passend bij de briefing. Vooral bij de Gemeente Dordrecht was het spannend, we waren zwaar  in competitie maar gelukkig viel de keuze al snel op ons ontwerp, onze benadering  en op de specifieke look & feel die wij hadden neergezet. Iedere keer weer moeten we ons bewijzen en onze creativiteit tonen. Dat houdt ons jong en fris. Want dat zijn we in de snel veranderende wereld van standbouw. Het wordt aftellen, nog 1 nachtje slapen maar dan is het toch echt zover.

Provada 2019 we komen eraan!

We wensen iedereen een fantastische beurs toe, wij kunnen in ieder geval niet wachten.