missie Brederode Expo

Onze missie


groene planeet voor de toekomstige generaties

Onze missie 

Continuïteit vormt de basis voor ons familiebedrijf Brederode Expo. Het creatieve hart klopt al voor de derde generatie in ons ambachtelijke bedrijf. Aangezien wij bouwen met materialen die worden onttrokken aan de natuur zit zuinigheid in onze genen. Zuinig op al onze bronnen en met een focus op duurzaamheid zodat wij onze groene planeet behouden voor toekomstige generaties.

Door middel van ons product laten wij onze klanten hun doel bereiken. Dat is onze missie.
Op tijd en budget. Wij nemen onze klanten mee op een co-creatie reis om samen tot een optimale presentatie van de boodschap te komen. Met een focus op betrokkenheid van de beursbezoeker, merkdifferentiatie en deelnemers ervaring.

concept bedenkers

Duurzame stands ontwerpen die naast de klant, ook de planeet dienen. Dat is onze groene missie.
Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze branche, waar een groot deel van de bouwwerken een tijdelijk karakter hebben. Wij voelen ons als bedrijf verantwoordelijk voor de wereld waarin we leven en werken. Daarom zijn we gestart om het verschil te maken in onze branche. Brederode Expo ontwerpt, produceert, koopt in, transporteert, assembleert en decoreert volgens het RRR-principe. Door onze doelen, denkwijze en processen te vormen op basis van REDUCE, RE-USE en RECYCLE zetten we vooruitstrevende concepten neer die er toe doen.

Als een klant zegt: “Onze stand was fantastisch!” beschouwen we onze missie als geslaagd.

Standbouw is ons Vak

Savannahweg 65
3542 AW Utrecht

T: +31 (0)30 241 2313
info@brederode.nl

 

© Brederode 2020 - webrealisatie: CONTENT voor elkaar