visie Brederode Expo

Onze visie


duurzame stand

Onze visie

Winnende stand-ontwerpen gedreven door duurzame oplossingen.

De zorg voor onze bronnen: mensen, materialen, gereedschappen en omgeving, nu en in de toekomst, bepaalt onze koers. Die koers is transformatie naar een duurzame bedrijfsvoering. Wij zijn vastbesloten om binnen 5 jaar een 100% duurzaam standbouwbedrijf te zijn en daarmee een koploper in de sector in Nederland.

gelijkgestemde partners

Wij zullen planmatig onze kennis en ervaring verdiepen op het gebied van materialen, design, verantwoorde productie en transport, circulariteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze transitie is een doorlopend proces. Om succesvol te innoveren zullen we verder aan de optimalisatie van ons bedrijfsprocessen werken.

2020 is het startpunt voor verdere stappen in dit proces en we zullen een gedegen basis leggen voor de komende jaren. We gaan werken met partnerships en co-creation met gelijkgestemde toeleveranciers, organisatoren, klanten en partners om zo een gezamenlijke inspanning te leveren voor een duurzame wereld. Wij nodigen onze klanten uit in de wereld van Brederode Expo. Bewuste standbouw.

Standbouw is ons Vak

Savannahweg 65
3542 AW Utrecht

T: +31 (0)30 241 2313
info@brederode.nl

 

© Brederode 2020 - webrealisatie: CONTENT voor elkaar