Provada 2019 – Opbouw van de beursvloer

Provada 2019 - Opbouw van de beursvloer

Op dinsdag 28 mei om 15.00 vertrokken de eerste 3 trailers vol materialen naar Amsterdam RAI. Standbouwmaterialen voor de eerste 3 van de ruim 30 projecten die we voor onze relaties mogen uitvoeren. Met vereende krachten zullen onze bouwers, projectmanagers, elektriciens, schilders en verschillende toeleveranciers zo’n 6 dagen lang topsport bedrijven op de beursvloer.

Dat begint met de gehele logistiek, alle controles ter plaatse, vloeren leggen, trussen hangen en aansluitingen controleren. Een tijdrovende klus die best even tijd kost. De trailers komen vanaf woensdag 29 mei gestaag binnen en nu worden er meters gemaakt. In goede sfeer en met een letterlijk oplopende temperatuur. De samenwerking tussen de transportafdeling en productie verloopt goed, het komt zelden voor dat iemand op zijn materiaal moet wachten. Uiteindelijk zijn er 13 trailers en wat kleine transporten naar Amsterdam RAI gegaan.

Provada 2019 opbouw beursvloer

Provada 2019 opbouw beursvloer

Provada 2019 opbouw beursvloer

Opbouw beursvloer Provada 2019

De opbouw van de beursvloer verloopt voorspoedig

Deze gigantische klus is een ware uitdaging voor iedereen, het is goed om te zien hoe professioneel en beheerst er naar dat ene doel wordt toegewerkt. Alle projecten oplever-klaar op maandag. In het warme weekend waren de waterflessen niet aan te slepen en het was goed dat af en toe de airco werd aangezet. De puntjes worden op maandag op de spreekwoordelijke ‘I’ gezet om te zorgen dat onze klanten de WOW ervaring hebben die wij ze beloven. Beter dan verwacht presteren is waar het om gaat.

Zoals altijd loopt op detail wel eens een klus een beetje uit of komt een bestelling fout binnen. Toch is dat op deze giga-klus marginaal te noemen. Alle Brederode mensen inclusief de accountmanagers en projectleiders zijn tot maandagavond bezig geweest om te zorgen dat de klant tevreden is.

We kunnen met trots zeggen dat het weer is gelukt. Wij zijn trots op iedereen die met ons deze projecten tot een succes hebben gemaakt en we zijn zeer dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld.