Over ons

Over


De werkzaamheden van Brederode Expo worden vanaf 1 juli 2020 voortgezet door EMC Expo.

Zoals je wellicht al in de ‘wandelgangen’ opving, zijn de activiteiten van Brederode Expo beëindigd. De impact van Covid-19 maakt het voortzetten van het bedrijf onverantwoord. Om onze klanten van dienst te kunnen blijven hebben we een samenwerking gevonden met EMC Expo.

EMC Expo is een internationaal full-service standbouwbedrijf gevestigd net als wij in Utrecht. De manier van werken, het streven naar kwaliteit, maatwerk en kostenbewustzijn, laat zich moeiteloos vergelijken met de manier van werken die we met Brederode altijd hebben nagestreefd en die de basis vormde onder onze samenwerking. Wat EMC Expo bovendien toevoegt is een substantiële focus op rendement en een duurzaam hergebruik van materialen.

Bezoek de website van EMC Expo.


Groen? Het zat al in onze genen voordat het een ‘modeterm’ werd

Daar waar gebouwd wordt met materialen die aan de natuur worden onttrokken , speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zeker in onze branche waar een groot deel van de bouwwerken een tijdelijk karakter hebben.

Brederode Expo ontwerpt, produceert, koopt in, transporteert, assembleert en decoreert volgens het RRR-principe. Door onze doelen, denkwijze en processen te vormen op basis van REDUCE, RE-USE en RECYCLE zetten we vooruitstrevende concepten neer die er toe doen.

Het zit in onze aard om zuinig te zijn.  Zuinig op alles.  Ons bedrijf heeft een zeer ambachtelijke historie en staat tegelijk met beide benen in de toekomst. Gericht op het minimaliseren van afvalstromen en hergebruik van materialen. Er gaat bij ons weinig verloren. De kleine stroom aan afvalhout en papier wordt gerecycled. De meeste onderdelen worden uit duurzame en gecertificeerde materialen geproduceerd met het oog op veelvuldig hergebruik.

De doelstellingen van onze klanten en het bijbehorende design zijn natuurlijk erg belangrijk. Toch starten wij het design steeds vaker met het samenstellen van een ‘materialenpalet’. Dit palet geeft richting aan de ontwerpopdracht die wij onszelf stellen. In deze ‘visie op duurzaamheid’ wordt omschreven welke uitgangspunten wij hebben gekozen. In het palet gaan we uit van een nagenoeg circulaire en energiearme productie door middel van hergebruik, recycle, upcycle en gebruik van gecertificeerde materialen.

We ontwerpen we bouwen we begeleiden

Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Zij staan u graag te woord en samen brengen wij uw bedrijf, uw product en uw visie naar een hoger plan.

Neem contact op!


Steenovenweg 1
3532 AE Utrecht
 
T: +31 (0)30 29 66 333
info@emcexpo.nl

 

© EMC Expo 2020 - webrealisatie: CONTENT voor elkaar / Bas Creaties