Over ons

Over


Wij verbinden ambacht met innovatie

Ambachtelijke uitvoering en up to date kennis van de discipline

Er zit meer dan 70 jaar tussen de stand die vanochtend perfect werd opgeleverd en de allereerste die we bouwden. Natuurlijk is er in die jaren veel veranderd, maar de doelstellingen van onze klanten niet. U neemt nog steeds deel aan beurzen om de aandacht op uw product te vestigen, potentiële klanten te overtuigen en simpelweg te verkopen.

Onze jarenlange ervaring en de ideeën van onze vernieuwende conceptmakers vertalen zich voor u in het beter, slimmer en duurzamer bouwen van effectieve stands, beurzen en interieurs. In combinatie met onze kennis van marketing en communicatie zetten wij uw bedrijf optimaal op de beurs.
Daarnaast staat bij ons het creëren van een unieke beleving voor gebruikers en bezoekers hoog in het vaandel.

Groen? Het zat al in onze genen voordat het een ‘modeterm’ werd

Daar waar gebouwd wordt met materialen die aan de natuur worden onttrokken , speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Zeker in onze branche waar een groot deel van de bouwwerken een tijdelijk karakter hebben.

Brederode Expo ontwerpt, produceert, koopt in, transporteert, assembleert en decoreert volgens het RRR-principe. Door onze doelen, denkwijze en processen te vormen op basis van REDUCE, RE-USE en RECYCLE zetten we vooruitstrevende concepten neer die er toe doen.

Het zit in onze aard om zuinig te zijn.  Zuinig op alles.  Ons bedrijf heeft een zeer ambachtelijke historie en staat tegelijk met beide benen in de toekomst. Gericht op het minimaliseren van afvalstromen en hergebruik van materialen. Er gaat bij ons weinig verloren. De kleine stroom aan afvalhout en papier wordt gerecycled. De meeste onderdelen worden uit duurzame en gecertificeerde materialen geproduceerd met het oog op veelvuldig hergebruik.

De doelstellingen van onze klanten en het bijbehorende design zijn natuurlijk erg belangrijk. Toch starten wij het design steeds vaker met het samenstellen van een ‘materialenpalet’. Dit palet geeft richting aan de ontwerpopdracht die wij onszelf stellen. In deze ‘visie op duurzaamheid’ wordt omschreven welke uitgangspunten wij hebben gekozen. In het palet gaan we uit van een nagenoeg circulaire en energiearme productie door middel van hergebruik, recycle, upcycle en gebruik van gecertificeerde materialen.

We ontwerpen we bouwen we begeleiden

Neem gerust contact op met een van onze specialisten.

Zij staan u graag te woord en samen brengen wij uw bedrijf, uw product en uw visie naar een hoger plan.

Neem contact op!

Standbouw is ons Vak

Savannahweg 65
3542 AW Utrecht

T: +31 (0)30 241 2313
info@brederode.nl

 

© Brederode 2020 - webrealisatie: CONTENT voor elkaar